TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot
41 %
OFF
41 %
OFF
41 %
OFF
41 %
OFF

Fun Factory – Amor Stubs

339 kr 199 kr

Dildo för både vaginalt och analt användande, denna är Fun Factorys minsta variant. Den eleganta och naturalistiska formen av toppen ger dig absolut njutning och gör den till din nya perfekta sexleksak. Dildon är silkeslen, fast och med sugbas kan den användas på släta ytor eller väggar. 100 % vattentät och ftalatfri.

Beskrivning

Fun Factory – Amor Stubs, är en Dildo för både vaginalt och även analt användande. Denna är Fun Factory’s allra minsta variant, av deras dildo utbud. Den eleganta dildo tillverkad i medicinskt silikon och med sin naturliga form av toppen ger dig absolut njutning och gör den till din nya perfekta sexleksak. Dildon Amor stubs är silkeslen, fast och den har även en sugbas som du kan använda på släta ytor eller väggar. Då har du händerna fria och kan nå flera positioner. 100 % vattentät, med en slät textur, väldigt mjuk samt böjlig och även helt ftalatfri. Välj mellan tre olika snygga färger, Svart, Röd eller satsa på Candy rose. För din passion, lust och njutning! Lek solo eller tillsammans, köp och kom. Vibrera mera…

Mer information om Fun Factory – Amor Stubs:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Böjlig
Längd: 13,5 cm
Diameter: 3,5 cm
Vattentät: Ja
Färg: välj 3 mellan olika färger, Svart, Vitamin och Candy Rose.

Övrigt
Tvätta sexleksaken Amor Stubs enkelt med både tvål  &  ljummet vatten, det är även rekommenderad att rengöra den med Fun Factorys ToyCleaner. Rengöring av dina sexleksaker behåller dess kvalité längre och då kan du njuta mycket längre med din dildo.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg