TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 30% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot
51 %
OFF
51 %
OFF
51 %
OFF
51 %
OFF

CalExotics – Swirl Pleasure Beads

99 kr 49 kr

CalExotics – Swirl Pleasure Beads är sensuellt virvlande för att maximera anal upplevelse. Både helt perfekta för ökad sensuell tillfredsställelse och dessutom för muskelträning. Denna sexleksak är lätt att hantera där dessutom alla dess pärlor ökar gradvis din upplevelse. Äventyra er sensuella lek och använd denna som är otroligt flexibel och även böjbar. Lek tillsammans eller helt solo. Swirl pleasure beads är hållbara helt tillverkade i ftalatfritt PVC där den är designad för att helt maxa din njutning. De totalt sex stycken pärlor har 2 cm i diameter och med en skön längd på 20 cm. Ena änden har en perfekt ögla som gör att du antingen gradvis drar ut den eller gör det snabbt, hitta din favorit rörelse enkelt.

Beskrivning

CalExotics – Swirl Pleasure Beads är sensuellt virvlande för att maximera anal upplevelse. Både helt perfekta för ökad sensuell tillfredsställelse och dessutom för muskelträning. Denna sexleksak är lätt att hantera där dessutom alla dess pärlor ökar gradvis din upplevelse. Äventyra er sensuella lek och använd denna som är otroligt flexibel och även böjbar. Lek tillsammans eller likaså helt solo. Swirl pleasure beads är hållbara helt tillverkade i ftalatfritt PVC där den är designad för att helt maxa din njutning. De totalt sex stycken pärlor har 2 cm i diameter och med en skön längd på 20 cm. Ena änden har en perfekt ögla som gör att du antingen gradvis drar ut den eller gör det snabbt, hitta din favorit rörelse enkelt.

Använd din fantasi och utforska för att nå nya nivåer av anal-tillfredsställelse. Börja med en pärla i taget för en intensiv och härlig upplevelse. Det blir otroligt skönt med ett passande glidmedel, klicka här för mer alternativ. Oavsett om du är väldigt erfaren eller inte så är dessa beads helt perfekta. Öglan i ena änden gör det enkelt att dra ut den, långsamt eller snabbt, du bestämmer. PS. rengör alltid efter användning, oftast räcker det med varmt tvålvatten.

Produktfakta CalExotics – Swirl Pleasure Beads:
Material: PVC, ftatalatfri
Kroppssäker: Ja
Vattentät: Nej
Längd: 20 cm
Diameter: 2 cm
Färg: Blå, Lila och Rosa

Ps. Följ oss gärna på instagram!

Mer information

Vikt0115 kg
Färg

, ,

Artikelnr: Vibr000204 Kategorier: , , , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg