MASTURBATION MAY DEALS

Trustpilot

CalExotics – Smooth Double Dong

199 kr

CalExotics – Smooth Double Dong erbjuder lek tillsammans eller för en het stund solo. Maximerad njutning med denna dubbeldildo som dessutom är realistisk i sitt utseende och dessutom väldigt naturlig i sitt material. Den är tillverkad i CalExotics superkvalitativa antibakteriella Poly-Melt™ PVC. En väldigt hygienisk sexleksak som du även använder var som helst helt kroppssäkert. Mycket mjuk dubbeldildo som ger dig en smidigt touch och dessutom ger en väldigt realistisk upplevelse. Använd den med ett passande skönt glidmedel för extra härlig våt upplevelse.

Beskrivning

CalExotics – Smooth Double Dong erbjuder lek tillsammans eller för en het stund solo. Maximerad njutning med denna dubbeldildo som dessutom är realistisk i sitt utseende och dessutom väldigt naturlig i sitt material. Den är tillverkad i CalExotics superkvalitativa antibakteriella Poly-Melt™ PVC. En väldigt hygienisk sexleksak som du även använder var som helst helt kroppssäkert. Mycket mjuk dubbeldildo som ger dig en smidigt touch och dessutom ger en väldigt realistisk upplevelse. Använd den med ett passande skönt glidmedel för extra härlig våt upplevelse. Lek i vatten eller äventyra med denna skönhet utanför sovrummet. Unna dig att nå klimax, Vibrera mera. Allt för din passion, lust och njutning.

Produktfakta CalExotics – Smooth Double Dong:
Material: PVC-plast, kroppssäkert
Vattentät: Ja
Total Längd: 31 cm
Införbar längd: 30 cm Diameter: 4 cm

Mer om dubbeldildos som sexleksak: Dubbeldildos har ett perfekt syfte, en kombo att tillfredsställa flera hål samtidigt eller annat som passar, lek tillsammans. En perfekt sexleksak att köpa för penetration och de går att hitta i olika material, exempelvis dubbeldildos i silikon. Dubbeldildos finns i flera typer av modeller, stora realistiska, gjutna och färgglada dildos som har det där lilla extra. Vaginal, G-punktstimulans är garanterad när rätt modell är vald efter tycke och smak.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg