Trustpilot
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF

CalExotics – Back End Chubby

169 kr 126 kr

Beskrivning

CalExotics – Back End Chubby är perfekt både för nybörjaren och för den lite mer erfarna när det gäller dildos och sexleksaker. Denna sköna sexleksak är skapad för de som söker en sensuell och realistisk upplevelse, med en total längd på 14 cm och en diameter på 4,5 cm. Denna dong har en grym sugkoppsbotten som ökar möjligheten till fria händer och öppenhet. Det är ett flexibelt skönt material med grymt bra realistisk stimulering. Väldigt flexibel dildo men ändå perfekt styv och fäste för perfekt penetrationsupplevelse. Det är en stabil och robust botten som går in perfekt i en skön strap on / Sele eller för att fästa den på en plan yta.

Glöm inte att använda denna sköna dildo med ett passande glidmedel för extra våt upplevelse och dessutom glid. Det är också viktigt att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalité och livslängd. Oftast räcker det med varmt vatten och lite mild tvål.

Produktfakta CalExotics – Back End Chubby:
Material: Ftalatfri PVC
Total längd: 14 cm Diameter: 4,5 cm
Vattentät: Ja

Letar du efter flera olika dildos och stavar, se här.
Ps. Gilla oss gärna på Facebook, då missar du aldrig aktuella kampanjer, nyheter och även mycket mer. Allt för din passion, lust och njutning. Vibrera.se

Mer information

Vikt262 kg
Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg