BATHMATE – Hydromax X40

1149 kr

Lite större än Hydromax X30, som är gjord för dig med lite större penis. Vattentrycket i penispumpen hjälper dig med träningen, även bekväm att använda. Super Flow är spärren som ger bättre hantering, du behöver då endast använda en hand. Smidig och dessutom stilren design, pumpa på och få garanterat resultat i din träning!

Nollställ

Beskrivning

BATHMATE – Hydromax X40 är lite större än Hydromax X30, som är gjord för dig med lite större penis. Vattentrycket i penispumpen hjälper dig med träningen, även bekväm att använda. Super Flow är spärren som ger bättre hantering, du behöver då endast använda en hand. Smidig och dessutom stilren design, pumpa på och få dessutom garanterat resultat i din träning! Vibrerande skönt, för din passion, lust och njutning! Maxa allt

Material: ABS
Textur: Slät
Längd: 21,5 cm
Diameter: (största) 5,6 cm

OBS! BATHMATE – Hydromax X40 använd inte mer än 15 min per dag

Övrigt om rengöring. Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och även vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000101 Kategorier: , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg