STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

BATHMATE – Hercules

799 kr

Penispumpen som garanterar fin fina resultat. Penisträning och dessutom med hjälp av vattnet blir vakuumtrycket mer effektivt i pumpandet. Bekväm och även mycket säker att använda. Verkligen inte svår att använda, pumpa på och få likaså vibrerande stunder!

Beskrivning

BATHMATE – Hercules, penispumpen som garanterar fin fina resultat. Penisträning och dessutom med hjälp av vattnet blir vakuumtrycket mer effektivt i pumpandet. Slät och hård i sin textur, tillverkad i ABS och  är 18 cm i längd. Bekväm och även mycket säker att använda. Verkligen inte svår att använda, pumpa på och få likaså vibrerande stunder! För din passion, lust och njutning. Njut för att ha det mycket bättre, större och längre.

Produktfakta.
Material: ABS
Textur: Slät och Hård
Längd: 18 cm
Diameter: 4,6 cm

OBS! Använd inte BATHMATE – Hercules mer än max 15 minuter per dag.

Mer om rengöring. Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000100 Kategorier: , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg